Herstellingen kachels - Ottenburg Heers

free counter


Teller DeKern
    2019
Title
Ga naar de inhoud
KACHELS
x

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan persoonlijk contact. Al generaties lang brengen onze kachels warmte en gezelligheid in tal van woonkamers. Wie onze toonzaal bezoekt, maken we graag wegwijs in ons uitgebreid aanbod. Samen gaan we op zoek naar de kachel of haard die perfect bij u past. Tevens vormen wij ook de creatieve verbinding tussen een haard en een interieur op maat.
Een haard is voor het leven. Daarom werken wij enkel met de beste merken. Alle kachels en haarden die wij aanbieden worden uitgebreid getest en goedgekeurd. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan. Indien er echter complicaties wegens slijtage optreden, zoekt het bedrijf via zijn netwerken naar de beste oplossing. Dit kan gaan van restauraties tot nieuwe onderdelen.
Een houtkachel of een gashaard? Of toch liever een speksteenkachel? En wat met rendement? Onze ervaren medewerkers delen graag hun kennis en nemen al uw twijfels weg. Kom gerust langs in onze toonzaal in HEERS voor vakkundig advies op maat.
Steenweg 176 - 3870 Heers
011/48 50 33

Terug naar de inhoud